"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

Ærø Elforsyning Elsalg A/S

Elforsyningen på Ærø daterer sig tilbage til 1909, hvor man stiftede en andelsforening med formålet at bygge et elektricitetsværk, som kunne levere strøm til Vindeballe, Tranderup og Olde. Siden da er flere mindre elektricitetsværker kommet til på Ærø bl.a. det store højspændingsværk i Marstal.

Ærø Elforsyning blev stiftet i 1955. Stiftelsen medførte en kabelforbindelse mellem Als og Ærø, som faktisk var datidens længste søkabel med vekselstrøm. I 1999 efter liberaliseringen af elmarkedet ændrede Ærø Elforsyning titel fra andelsselskab til aktieselskab.

Ærø Elforsyning er i dag hovedleverandør af strøm i Ærø kommune. Udover at levere strøm til private såvel som erhverv, tilbyder Ærø Elforsyning hjælp til finansiering af strømbesparende elektriske apparater.

El-kunder i Ærø Elforsyningsnet kan frit vælge det elselskab de måtte ønske. Vil du have billig el, kan du deltage i forhandlingerne på EL-Forbundet.dk. Her presser vi sammen elselskaberne – det er gratis og uforpligtende at være med.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk