"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

Elmåler

En elmåler er den enhed, som måler, hvor mange kilowatt-timer (kWh) der forbruges i en husstand. Nyere elmålere er designet således, at de også kan måle den strøm, som f.eks. produceres via egne solceller. Det betyder, at den strøm man selv producerer via egne solceller, modregnes det faktiske forbrug af el fra elnettet. Solcelleanlæg er ofte en større investering, men giver samtidig mulighed for gode besparelser over tid.

Føler du at din elmåler løber løbsk, og vil du gerne have billig el, så kan du tilmelde dig her på EL-Forbundet.dk. Her forener forbrugere deres købekraft, og presser gratis og uforpligtende elselskaberne på prisen. Vil du vide mere om EL-Forbundet.dk kan du klikke dig videre i sidens menu.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk