"Gør som vores 23.000 medlemmer – vi sparer i snit 703 kr/år på elregningen"

Beregnet ud fra Energitilsynets seneste prisundersøgelse

Elpriser Aalborg

Bor du i Aalborg, og vil du gerne vide noget mere om elpriser i Aalborg, så kan du gøre brug af tidligere opkrævninger fra dit elselskab. Her kan du følge udviklingen dels i den rene elpris, samt i posterne udenfor fri konkurrence.

Hvis du gerne vil spare penge på din elregning og have lavere elpriser i Aalborg, da kan det blandt andet være en god ide at blive medlem af EL-Forbundet.dk. EL-Forbundet.dk er en sammenslutning af danske el-kunder, der kæmper for at få lavere elpriser i Aalborg og alle andre dele af Danmark. Det er helt omkostningsfrit at være medlem af EL-Forbundet.dk, og det eneste du skal gøre, er at tage stilling til, om du vil gøre brug af de elpriser i Aalborg, som EL-Forbundet.dk får forhandlet hjem.

Du kan tilmelde dig EL-Forbundet.dk her på siden. Læs mere om EL-Forbundet.dk samt elpriser i Aalborg ved brug af menuen øverst på siden.

Vilkår og betingelser *
Foruden uforpligtende el-tilbud sendes 1-2 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk holdes gratis. Disse mails kan afmeldes via link i første mail derom.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen - det tager under 1 minut

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk

Spørgsmål? Altid tilgængelig ekspertrådgivning