"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

Elpriser Aalborg

Bor du i Aalborg, og vil du gerne vide noget mere om elpriser i Aalborg, så kan du gøre brug af tidligere opkrævninger fra dit elselskab. Her kan du følge udviklingen dels i den rene elpris, samt i posterne udenfor fri konkurrence.

Hvis du gerne vil spare penge på din elregning og have lavere elpriser i Aalborg, da kan det blandt andet være en god ide at blive medlem af EL-Forbundet.dk. EL-Forbundet.dk er en sammenslutning af danske el-kunder, der kæmper for at få lavere elpriser i Aalborg og alle andre dele af Danmark. Det er helt omkostningsfrit at være medlem af EL-Forbundet.dk, og det eneste du skal gøre, er at tage stilling til, om du vil gøre brug af de elpriser i Aalborg, som EL-Forbundet.dk får forhandlet hjem.

Du kan tilmelde dig EL-Forbundet.dk her på siden. Læs mere om EL-Forbundet.dk samt elpriser i Aalborg ved brug af menuen øverst på siden.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk