"Gør som vores 23.000 medlemmer og spar 25 pct. på din elpris"

Beregnet ud fra Energitilsynets seneste prisundersøgelse

Elpriser Odense

Bor du i Odense, og vil du vide mere om dine elpriser i Odense og omegn, så kan du se på dine opgørelser for de seneste år.  Vil du derimod gerne have bedre elpriser i Odense, kan det være EL-Forbundet.dk, som du skal benytte dig af.

EL-Forbundet.dk er en sammenslutning af danske elkunder, der kæmper for lavere elpriser i Odense og i resten af landet. Det er gratis at være med, og du behøver ikke være aktiv og tage del i arbejdet for at benytte dig af de tilbud på elpriser, som EL-Forbundet.dk forhandler hjem. Alene dit medlemskab er med til at styrke EL-Forbundet.dk i kampen for billigere elpriser. Det er den samlede købekraft, som er med til at presse elselskaberne til konkurrence, og dermed bedre elpriser i Odense og andre steder.

Vil du vide mere om EL-Forbundet.dk, elpriser og Odense, så klik dig ind i menuen ovenfor. Det er også her på siden, at du gratis og uforpligtende kan tilmelde dig EL-Forbundet.dk, og dermed komme med i kampen for lavere elpriser Odense og resten af landet.

Vilkår og betingelser *
Foruden uforpligtende el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk holdes gratis. Disse mails kan afmeldes via link i første mail derom.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen - det tager under 1 minut

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk

Spørgsmål? Altid tilgængelig ekspertrådgivning