"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

Elregning

Synes du også, at din elregning er svær at gennemskue? Og synes du, at din elregning er blevet større og større med årene, dog uden at dit forbrug er vokset? Det skyldes, at den samlede pris på el har været på himmelflugt over de seneste 10 år.

De fleste el-kunder ved godt, at det danske el-marked blev liberaliseret omkring årtusindeskiftet. Alligevel er det de færreste private el-kunder, der har benyttet sig af muligheden for at påvirke sin egen elregning igennem et skifte af elselskab. Mange tror, at det er besværligt at skifte elselskab, og er bange for at skifte, fordi de frygter problemer såsom at miste strømmen i skifteperioden. Faktisk er den eneste forskel, at du får elregningen fra et andet elselskab.

Hvis du er medlem af EL-Forbundet.dk, sørger vi for, at skiftet til et nyt elselskab sker automatisk, hvis du aktivt har valgt at gøre brug af en aftale. Det er gratis og uforpligtende at være medlem af EL-Forbundet.dk.

Du kan læse meget mere om at spare på elregningen under punktet ”Spar på el”.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk