"Et tjek synliggør utætheder og dårlig isolering. Varmen siver fra din bolig, men ikke altid fra de steder du tror."

 

Få et Gratis ISOLERINGStjek - værdi Kr. 1.995,-

Der kan være store beløb at spare, hvis du sætter en stopper for utætheder i dit hus. Det kan dog være svært selv at se, hvor kulden kommer ind, eller varmen slipper ud. Et lille hint kan være, hvis det trækker fra vinduer og døre, eller der er mørke striber på vægge og lofter. Med et isoleringstjek gennemgår en energikonsulent din bolig, og viser hvor der kan opnås energibesparelse. Gennemgangen kan også vise, om der på kolde overflader dannes kondens med risiko for skimmelsvamp.

Hvis du aldrig har fået tjekket din isolering, kan der gemme sig store besparelser. Selv nyere huse kan have mangler i isoleringen, som fører til dyrt varmetab. Isolering ældre end 10 år bør man altid få tjekket.

Er dit hus fra før 1998? Så er det med at slå til, for så kan vi landsdækkende i samarbejde med Dansk Isolering tilbyde dig tjekket gratis.

Sådan tjener du penge på efterisolering

Arbejdslønnen er den største post ved en hulmursisolering og her kan du udnytte håndværkerfradraget. Det bringer investeringen ned, så den er tjent hjem på bare 1 år ved el-varme og 2 år ved naturgas eller olie. Du kan desuden opnå et bedre energimærke, der vil øge prisen ved salg af boligen.

Udover en kontant besparelse på din varmeregning, vil en hulmursisolering forbedre indeklimaet i din bolig. Luften bliver lunere og tørrere, kuldebroerne forsvinder og betingelserne for fugt og skimmelsvamp fjernes.

 

Bestil et tjek - mens det er gratis!

Det er nænsomt for boligen at få udført et isoleringstjek, da der ikke skal brækkes gulve og vægge op for at tjekke kvaliteten af din isolering. Med en gennemgang vil du:

  • Få kendskab til utætheder og manglende isolering
  • Få en professionel vurdering med løsningsforslag til energibesparelser
  • Se at energioptimering giver besparelser og et bedre indeklima

Selvom boligen skulle være renoveret, kan der stadig være meget at spare med et tjek af din isolering.