"Et tjek med termografi synliggør utætheder og dårlig isolering. Varmen siver fra din bolig, men ikke altid fra de steder du tror."

 

Få et Isoleringstjek inkl.termografi - værdi 2.995,-

Der kan være store beløb at spare, hvis du sætter en stopper for utætheder i dit hus. Det kan dog være svært selv at se, hvor kulden kommer ind, eller varmen siver. Et lille hint kan være, hvis det trækker fra vinduer og døre, eller der er mørke striber på vægge og lofter.

Med et termografikamera synliggøres husets kuldebroer, manglende isolering og utætheder. Gennemgangen vil også vise, om der på kolde overflader dannes kondens med risiko for skimmelsvamp.

Hvis din bolig trænger til efterisolering, kan du få det gjort omkostningsfrit allerede i år. Du betaler i stedet det, som svarer til din månedlige besparelse på varmeregningen over f.eks. 3 år. På den måde kommer du ikke til at mærke det i dit budget, men ender ud med besparelser år efter år.

Foruden et bedre indeklima øges boligens værdi og energimærke. Tjekket tilbydes til huse fra før 1984 i samarbejde med Jydsk Tagteknik, som er uddannet i termografi hos Teknologisk Institut.

Bestil et tjek - mens det er gratis!