"Et tjek med termografi synliggør utætheder og dårlig isolering. Varmen siver fra din bolig, men ikke altid fra de steder du tror."

 

Få et hustjek inkl.termografi - værdi kr. 2.995,-

Det danske vejr er lige nu perfekt til et tjek med termografisk undersøgelse, idet temperaturforskellen mellem inde og ude er optimal. Et termografi-kamera viser, hvor varmen siver ud, og dermed hvor der kan være penge at spare. Resultatet  sammenfattes i en detaljeret rapport, som giver dig et overblik over mulige energiforbedringer, tips til vedligehold og løsningsforslag til energibesparelser.

Er dit hus fra før 1980? Så er det med at slå til, for så kan vi landsdækkende i samarbejde med Jydsk Tagteknik tilbyde dig det uden beregning.

Et temperaturfølsomt kamera viser hvor varmen siver

Der kan være store beløb at spare, hvis du sætter en stopper for utætheder i dit hus. Det kan dog være svært selv at se, hvor kulden kommer ind, eller varmen slipper ud. Et lille hint kan være, hvis det trækker fra vinduer og døre, eller der er mørke striber på vægge og lofter. Med en termografisk undersøgelse vil det være helt tydeligt, hvis din bolig har kuldebroer, utætheder eller mangler isolering. Gennemgangen vil også vise, om der på kolde overflader dannes kondens med risiko for skimmelsvamp.

 

Bestil et tjek - mens det er uden beregning!

Termografi er en nænsom måde at undersøgt sin bolig, da der ikke skal brækkes gulve og vægge op for at tjekke kvaliteten af bl.a. din isolering. Med en gennemgang vil du:

  • Få kendskab til utætheder og manglende isolering
  • Få en professionel vurdering med vedligeholdelsestips, løsningsforslag til energibesparelser
  • Se at energioptimering giver besparelser og et bedre indeklima

Selvom boligen skulle være renoveret, kan der stadig være meget at spare.