"Få dine forsikringer tjekket mindst én gang årligt - dit behov ændrer sig, og det er sjældent de loyale kunder, der får de bedste priser."

 

træt af forsikringsselskaber med rekordoverskud?

Nu kan du få et forsikringstjek hos et selskab, som er til for dig. Hvert år gør de regnskabet op, og kunderne deler overskuddet. Det er din sikkerhed for, at du aldrig kommer til at betale for meget for dine forsikringer.

Når forsikringsselskabet er til for kunden og ikke omvendt, kan du forvente tryghed og tilstedeværelse, når du har brug for god rådgivning om dine forsikringer, og ikke mindst når du har brug for forsikringsdækning.

Lyder det som noget for dig? Kan du blive ringet op og få et uforpligtende forsikringstjek

Hvor længe er det siden, du har fået et forsikringstjek?

Det er en god ide at få dine forsikringer tjekket mindst én gang årligt, dels fordi de loyale kunder sjældent får de bedste priser, men også fordi dit liv hele tiden ændrer sig, og det samme gør dit forsikringsbehov.

Brug forsikringstjekket til:

  • at se om du har den rigtige pris og dækning i dag
  • at presse prisen hos nuværende forsikringsselskab,
  • eller skifte til et selskab hvor du er i fokus, og får del i overskuddet.

Forsikringstjek inkl. overskudsdeling tilbydes landsdækkende i samarbejde med GF Forsikring.

Baggrund

GF Forsikring har eksisteret i 50 år, siden en gruppe ildsjæle i 1967 gjorde oprør mod de store forsikringsselskaber og aktionærer, der skummede fløden. Nu skulle ingen længere spinde guld på almindelige menneskers bilforsikring. Det skulle handle om gode forsikringer til rimelige priser med nærværende og personlig rådgivning. Og det gør det stadig den dag i dag.