"Et tjek af tag, vinduer og døre synliggør utætheder og begyndende slitage - sæt ind før utætheder udvikler sig til dyre følgeskader."

 

Få tjekket dit tag i tide

Med et gratis tagtjek får du en gennemgang af dit tag, tagrender, inddækninger, træværk og tagrygning. Få vurderet om dit tag fortsat er i god stand, har brug for en reparation, en renovering eller en udskiftning.

  • Reparation: Udskiftning af fx. revnede eller løse tagsten eller tagplader
  • Renovering: Reparation, rensning og maling af taget, så det står som nyt igen
  • Udskiftning: Du får et tilbud på en ny tagløsning

Et tagtjek anbefales, hvis taget er fra før 1980 - er dit tag det, kan vi landsdækkende (fastland og brofaste øer)i samarbejde med Jydsk Tagteknik tilbyde dig tagtjekket gratis.

Få et Gratis tjek af vinduer, døre, træværk og tætninger

Der kan være store beløb at spare, hvis du sætter en stopper for utætheder i dit hus. Det kan dog være svært selv at se, hvor kulden kommer ind, eller varmen slipper ud. Et lille hint kan være, hvis det trækker fra vinduer og døre, eller der er mørke striber på vægge og lofter.

Med dette tjek får du gennemgået alle vinduer og døre. Det vurderes, om der er behov for udbedring alt efter vinduernes tilstand og energiklasse. Er der behov for at reparere, kigges der på om det vil være tilstrækkeligt med udskiftning af ruder, eller om komplet udskiftning anbefales.

  • Udskiftning af ruder – når vinduesrammen er i fin stand, men ruden er punkteret eller ønskes udskiftet fra termorude til energirude.
  • Komplet udskiftning – når hele vinduet skal skiftes.

Er dit hus fra før 1990? Så er det med at slå til, for så kan vi landsdækkende (fastland og brofaste øer) i samarbejde med Jydsk Tagteknik tilbyde dig tjekket gratis.

Tre gange bedre isolering

Nye lavenergiruder isolerer tre gange så godt som ældre termoruder. Der kan derfor være penge at spare ved at skifte til nye energiruder. Skal både ramme og rude skiftes, anbefaler vi udskiftning til lavenergivinduer i alu/træ, der både er vedligeholdelsesfri og konstrueret, så de sikrer bedre mod indbrud.

Du kan få fradrag på op til 24.000 kr. pr. husstand. Du kan søge om energitilskud, hvis du udskifter dine vinduer til nye lavenergiruder. Samtidig kan du udnytte håndværkerfradraget på op til 24.000 kr. pr. husstand.