"Et tjek synliggør utætheder og dårlig isolering. Varmen siver fra din bolig, men ikke altid fra de steder du tror"

 

Få et gratis og uforpligtende isoleringstjek

Der kan være store beløb at spare, hvis du sætter en stopper for utætheder i dit hus. Det kan dog være svært selv at se, hvor kulden kommer ind, eller varmen slipper ud. Et lille hint kan være, hvis der er mørke striber på vægge og lofter. Med et isoleringstjek gennemgår en energivejleder din bolig, og viser hvor der kan opnås størst energibesparelse. Gennemgangen kan også vise, om der på kolde overflader dannes kondens med risiko for skimmelsvamp.

Er dit hus fra før 2007? Så bør du få den gennemgået, da der kan være ekstra store besparelser at hente. Vi kan landsdækkende i samarbejde med Dansk Isolering tilbyde dig tjekket gratis. Det gælder naturligvis for alle også for boliger nyere end 2007. 

Sådan tjener du penge på efterisolering

Arbejdslønnen er den største post ved en hulmursisolering og her kan du udnytte håndværkerfradraget. Det bringer investeringen ned, så den er tjent hjem på bare 1 år ved el-varme og 2 år ved naturgas eller olie. Du kan desuden opnå et bedre energimærke, der vil øge prisen ved salg af boligen.

Udover en kontant besparelse på din varmeregning, vil en hulmursisolering forbedre indeklimaet i din bolig. Luften bliver lunere og tørrere, kuldebroerne forsvinder og betingelserne for fugt og skimmelsvamp fjernes.

Besparelsen er størst ved olie som opvarmningskilde. Hvis du f.eks har et hus på ca. 160 m2, med en eksisterende isolering af loftet på 50 mm og efterisolerer med 200 mm så vil du ca. spare 6500 kr./årligt.

 

Sådan tjener du penge på efterisolering

Det er nænsomt for boligen at få udført et isoleringstjek, da der ikke skal brækkes gulve og vægge op for at tjekke kvaliteten af din isolering. Med en gennemgang vil du:

  • Få kendskab til utætheder og manglende isolering
  • Få en professionel vurdering med løsningsforslag til energibesparelser
  • Se at energioptimering giver besparelser og et bedre indeklima

Selvom boligen skulle være renoveret, kan der stadig være meget at spare med et tjek af din bolig