"De færreste ved, at loftisolering skal holdes ved lige. Er dit hus ikke blevet efterisoleret siden 2007, anbefaler vi altid et gratis tjek"

 

Gratis og uforpligtende isoleringstjek inkl. tilbud

Når du bestiller et  isoleringstjek, får du besøg af en energivejleder. Han kommer for at måle op og tjekke for evt. eksisterende isolering. Han vil være i stand til at bedømme hvilken type isolering der er mest gavnligt for dit hus, ligesom han også kan fortælle dig, hvad du kan få i håndværkerfradrag, og hvor hurtigt din investering har tjent sig hjem i form af besparelser på varmeregningen.

Alle kan få et gratis tjek, men er din loftisolering fra før 2007, bør du få den tjekket, for så kan der være ekstra store besparelser at hente. Et gratis og uforpligtende isoleringstjek inkl. tilbud tilbydes landsdækkende i samarbejde med Dansk Isolering.

Sådan tjener du penge på efterisolering

Der er grunde nok til, at det er en god idé at holde sit loft ordentligt isoleret. Den mest åbenlyse grund er udsigten til en stor besparelse på varmeregningen. Hvor meget du sparer er afhængig af flere faktorer. Blandt andet størrelsen på dit hus, eksisterende isolering på loftet samt din opvarmningskilde.

Besparelsen er størst ved olie som opvarmningskilde. Hvis du f.eks har et hus på ca. 160 m2, med en eksisterende isolering af loftet på 50 mm og efterisolerer med 200 mm så vil du ca. spare 6500 kr./årligt.

Foruden en lavere varmeregning vil dit indeklima forbedres. En tættere og varmere bolig vil ikke på samme måde danne grobund for skimmelsvamp, som der gøres i et køligere og utæt hus. Derudover vil du også opleve en bedre akkustik i huset. Hvis du bor i et område hvor du er plaget af støjgener udefra vil en isolering af loftet være med til at afhjælpe.