"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

Helsingør Elforsyning A/S

Forsyning Helsingør står for levering af el, vand og varme i den nordøstlige del af Sjælland. Bor du i dette område, er det med stor sandsynlighed Helsingør Elforsyning, du får din elektricitet fra, uanset om det er virksomheden eller dit private hjem, som har beliggenhed i området.

Helsingør Elforsyning leverer til omkring 17.000 kunder, der tilsammen bruger ca. 130 millioner kilowatt-timer om året. Dette svarer til halvdelen af Helsingør kommune. Den anden halvdel af kommunen forsynes af DONG. Kommunen var en af de første i Danmark, der begyndte at tale om opførelse af et elværk. Det blev drøftet i byrådet tilbage i 1890’erne, der gik dog to årtier før det stod færdigt i 1911.

Tilmeld dig gratis EL-Forbundet.dk i dag, og vær med til at presse priserne ned.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk