"Gør som vores 23.000 medlemmer og spar 25 pct. på din elpris"

Beregnet ud fra Energitilsynets seneste prisundersøgelse

Hvordan kan Elforbundet.dk være gratis?

Selvom der løbende arbejdes på at begrænse Elforbundet.dks administration og udgifter, er vi afhængige af indtægter fra andre initiativer. Driften finansieres i dag af indtægter fra bl.a. vores 1-2 månedlige mails om andre besparelser. Det kan f.eks. være muligheden for at få et gratis energitjek af dit hus, eller prøve en avis gratis i en måned. Når man benytter tilbuddene, modtager vi i de fleste tilfælde kommission fra det mediebureau, som varetager udbyderens markedsføring.

Når du tilmelder dig Elforbundet.dk, accepterer du samtidig at modtage information om andre tilbud pr. mail. Du er dog ikke forpligtet fremadrettet, og kan til enhver tid framelde dig yderligere informationer om andet end el.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

1.       Udfyld formularen her på siden - det tager under 1 minut