"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

Hvordan kan Elforbundet.dk være gratis?

Selvom der løbende arbejdes på at begrænse Elforbundet.dks administration og udgifter, er vi afhængige af indtægter fra andre initiativer. Driften finansieres i dag af indtægter fra vores populære nyhedsbrev med andre tilbud på dagligdagsydelser, hus og have. Det kan f.eks. være muligheden for at få et gratis energitjek af dit hus, eller prøve en avis gratis i en måned. Når man benytter tilbuddene, modtager vi i de fleste tilfælde kommission fra det mediebureau, som varetager udbyderens markedsføring.

Når du tilmelder dig Elforbundet.dk, accepterer du samtidig at modtage information om andre tilbud pr. mail. Du er dog ikke forpligtet fremadrettet, og kan til enhver tid framelde dig yderligere informationer om andet end el.