"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

LEF A/S (Langelands Elforsyning)

LEF NET A/S blev oprettet i 2000 som følge den nye lovgivning, der indebar liberaliseringen af el-markedet. LEF NET står for driften, og har ejerskab over el-nettet på Langeland. På grund af monopolstatus på dette område, reguleres indtægter gennem nettariff og andre udgifter, som bestemmes af myndighederne.

Er du bosat på Langeland, er det med al sandsynlighed LEF (Langeland Elforsyning), der forsyner dig med elektricitet i din husstand eller din virksomhed. Langeland Elforsyning har siden 2003 samarbejdet med kunstnere på øen, hvilket har resulteret i et helt specielt kunstprojekt ”De langelandske Kunsttårne”, som i forbindelse med 100 års jubilæet for Langelands Elforsyning blev udvidet til 12 tårne. Det betød, at udstillingen kunne prale med at være Danmarks længste kunstudstilling.

Alle på Langeland kan gratis tilmelde sig EL-Forbundet.dk og få billig strøm.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk