"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

Natur-Energi

Natur-Energi er et danskejet elselskab, som prioriterer strøm fra vedvarende energikilder såsom vind, vand og biomasse. Mod betaling af tillæg på op til 14 øre investeres der i ny vedvarende energi på kundernes vegne. Investeringerne sker ikke i en fond som hos SEAS, men i et aktieselskab ejet af ledende kræfter i Natur-Energi. Svagheden ved denne konstruktion er, at aktieselskabet kan ændre sine formålsbestemmelser, og ophøre med tilvækst af klimavenlig energi.

I Natur-Energi går en del af elregningen til andet end lige præcis indkøb af dine kwt. Prisen er af samme grund blandt landets højeste. Vil du have billig el, kan du tilmelde dig EL-Forbundet.dk og være med til at presse priserne på el sammen med tusindvis af andre forbrugere.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk