"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

Netselskab

Alle danske husstande er forbundet til et lokalt netselskab. Netselskabet varetager el-kabelnettet både hvad angår administration, vedligehold og udbygning. Uanset hvilket elselskab du vælger, så vil dit lokale netselskab forblive det samme, da disse udgiftsposter ikke er i fri konkurrence. Netselskaberne er bl.a. forpligtede til at opkræve afgifter for staten samt transporten.

I april 2016 samledes alle udgifter til el hos det elselskab, som du aktivt har valgt. Har du ikke tidligere skiftet elselskab, kan der være penge at spare. Du kan tilmelde dig EL-Forbundet.dk og sammen med andre forbrugere presse priserne på el. Det er gratis at være med.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk