"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

NOE Energicenter

NOE Energicenter finder du i det nordlige Vestjylland, mere specifikt i Holstebro. Med 240 vindmøller og kun 30.000 brugere i NOE’s forsyningsområde, er området næsten selvforsynende. Der er dog en begrænsning for, hvor meget strøm området kan bruge i tidsrum med stor produktion, hvorfor en del af vindmølleenergien bliver sendt videre til andre landsdele og til udlandet.

Vindmølleenergi er centralt for NOE Energicenter, og de har allerede ansøgt om tilladelse til at bygge en større vindmøllepark i Limfjorden. I den forbindelse samarbejder NOE med Nissum Brednings Vindmøllelaug I/S.

Du kan som el-kunde i NOE’s forsyningsområde frit tilmelde dig et andet elselskab eller de fælles forhandlinger på EL-Forbndet.dk, såfremt du også ønsker billig el.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk