"Gør som vores 23.000 medlemmer og spar 25 pct. på din elpris"

Beregnet ud fra Energitilsynets seneste prisundersøgelse

Kan jeg risikere at stå uden el, hvis jeg skifter til et billigt elselskab?

Du kan ikke risikere at ende uden strøm fordi du skifter til et billigt elselskab, og du vil heller ikke mærke nogen anden forskel, når du skifter elselskab.

Du er altid sikret levering af el, da netselskabet i lokalområdet har forsyningspligt. Det betyder, at de vil tage over, hvis du f.eks. glemmer at forny din elaftale, elselskabet går konkurs eller hvis du på anden vis uforberedt står uden elleverandør.

Netselskabet har til opgave at vedligeholde og udbygge elnettet samt holde øje med uregelmæssigheder i den enkelte husstands forbrug. Elselskabet står derimod kun for, at indkøbe den el du forbruger, og her er det den bedste købmand, som kan levere de billigste priser.

Det er frit at vælge et nyt og billigt elselskab, men dit netselskab vil altid forblive det samme.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

1.       Udfyld formularen - det tager under 1 minut