"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

SYD ENERGI A/S

SYD ENERGI er et multienergiselskab, som bl.a. leverer gas og el til private såvel som erhverv i Esbjerg og omegn, Aabenraa og Fanø. SYD ENERGI tilbyder desuden gennem Waoo! internet, TV og telefoni. De har en ambitiøs målsætning om at reducere deres CO2-udledning i 2020 til det halve af 2011-niveaet. Dette mål skal bl.a. opnås gennem brugen af firmabiler i miljøklasse A og B. SYD ENERGI har desuden et bygningsprojekt i gang, hvor SYD ENERGI har til mål, at deres nye domicil skal være enten passivhus-standard eller plusenergihus, hvilket vil sige en bygning, der på bæredygtig vis producerer mere energi end det forbruger.

Bor du i Esbjerg området, er det med stor sandsynlighed SYD ENERGI, du får din strøm fra. Men vidste du, at prisen på lige netop den strøm, du bruger, varierer alt efter, hvem du køber det fra? EL-Forbundet.dk arbejder for at presse elpriserne. Vil du også have billig strøm så tilmeld dig her på siden. Uanset hvor du bor, har du mulighed for selv at vælge, hvem du køber el fra, og dermed hvor meget du vil betale.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk