"Gør som vores 23.000 medlemmer og spar 25 pct. på din elpris"

Beregnet ud fra Energitilsynets seneste prisundersøgelse

TRE-FOR / EWII

Multienergiselskabet TRE-FOR Energi / EWII er beliggende i Kolding og en af områdets største arbejdspladser. TRE-FOR / EWII leverer forskellige energiløsninger, og forsyner trekantsområdet med vand, varme og elektricitet. TRE-FOR Energi / EWII er et selskab i udvikling og med fokus på, at udviklingen går i en bæredygtig og mere miljørigtig retning.

Blandt TRE-FOR Energis / EWIIs miljørigtige tiltag finder man for eksempel solcelleanlægget i Kokbjerg, deres specialudviklede elscooter, benyttelse af vindmøllestrøm samt en masse andre tiltag for at opnå miljøvenlig produktion og ydelser.

TRE-FOR Energi / EWII er ikke blot et af områdets største arbejdspladser, men er også markant på det danske landkort over virksomheder med en årlig omsætning på op imod 2 milliarder.

Alle el-kunder i TRE-FOR’s / EWII's forsyningsområde kan frit deltage i de fælles forhandlinger på EL-Forbundet.dk. Det er gratis og uforpligtende at være med til at presse elselskaberne til lavere priser på el.

Vilkår og betingelser *
Foruden uforpligtende el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk holdes gratis. Disse mails kan afmeldes via link i første mail derom.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen - det tager under 1 minut

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk

Spørgsmål? Altid tilgængelig ekspertrådgivning