"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

Verdo Randers El-forsyning A/S

Verdo er et energiselskab med 500 medarbejdere. Udover en afdeling omkring Randers og i Hillerød, da er Verdo også repræsenteret i udlandet.

Energicentret Randers, Viborg og Hobro

Energicentret består af et samarbejde mellem Randers, Viborg og Hobro’s netselskaber. De står blandt andet for undervisning til private såvel som erhverv. Her instrueres i, hvordan man kan spare penge samt skåne miljøet gennem ændringer i sit elforbrug. Energicentret blev åbnet i Randers i juni 1991, og var det første af slagsen i Verdos Regi. Nu har de mere end 20 års erfaring i Energirådgivning i Randers, Viborg og Hobro.

Det er i særdeleshed grønne løsninger, der fokuseres på i Energicentret Randers, Viborg og Hobro. For eksempel solvarme, husstandsvindmøller, jordvarme og ikke mindst solceller. Verdo leverer strøm til Randers og omegn, og selvom du har elvarme, kan du godt deltage i EL-Forbundet.dk, og være med til at presse elselskaberne til billig strøm.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk