"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

Vestforsyningen A/S

Vestforsyningen A/S er et multiforsyningsselskab beliggende i Holstebro. Vestforsyningen står bl.a. for levering af elektricitet til Holstebro og omegn samt for forsyning af andre typer ressourcer og services. Vestforsyningen er målrettet indenfor bæredygtige og miljørigtige løsninger på eksempelvis produktion af strøm. De har i den forbindelse flere udviklingsprojekter i gang.

Blandt Vestforsyningens projekter kan nævnes Maabjerg Bioenergy, som er et af verdens største biogasanlæg beliggende mellem Holstebro og Struer. På biogasanlægget benyttes biomasse af forskellig art til at producere strøm ved afbrænding af restprodukter – målet er at skabe el nok til forbruget i 25.000 husstande. Den samlede reduktion af CO2 forventes at være omkring 430.000 tons. Nyligt har Vestforsyningen indført brintbiler, der som navnet antyder, kører på brint, som omdannes til strøm i bilerne.

Vestforsyning Net A/S er den afdeling, der tager sig af vedligeholdelse og udbygning af elnettet i og omkring Struer og Holstebro. Altså et område inden for strømforsyning, hvor der endnu ikke er konkurrence, men i stedet er underlagt offentlig regulering. Prisen på el er derimod fleksibel, og det er her, EL-Forbundet.dk arbejder for at få en god pris.

Vil du også have billig el, kan du tilmelde dig her på siden. Det er gratis og uforpligtende at være med.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk