"Vores 23.000 medlemmer får rabat på deres el - det kan du også få"

Vordingborg Elnet

På det sydlige Sjælland kan du finde Vordingborg Forsyning og herunder deres datterselskab Elnet A/S. Vordingborg Elnet leverede jævnstrøm for første gang den 19. august 1911, hvilket dengang blev produceret ved brug af dieselmotorer.

Meget er sket siden. I 1956 blev den sidste jævnstrømsforbruger afbrudt til fordel for vekselstrømmen, som kunne transporteres på meget større afstande uden at miste spænding. Strømmen produceres desuden ved mere bæredygtige metoder i dag. Vordingborg Forsyning har i 2012 opkøbt Masnedø Kraftvarmeværk, hvor produktionen af el og varme udelukkende baseres på biobrændsler såsom halm og flis.

Vordingborg Elnet leverer desuden strøm til al gadebelysning i by og omegn samt helt ned til og med Møn. Vordingborg Elnet var den første by i Danmark, som overgik helt til elektrisk gadebelysning, hvor deres 103 gaslamper blev udskiftet – en proces der foregik løbende fra 1914.

Som forsyningsmodtager i Vordingborg Elnet kan du gratis og uforpligtende deltage på EL-Forbundet.dk. Her samler forbrugere sig og presser prisen på el.

Vilkår og betingelser *
Elforbundet.dk må registrere og behandle mine kontaktoplysninger, samt overføre disse til det elselskab, der vil fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg er oplyst om, at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke. Foruden et el-tilbud sendes 1-4 mails/md. om andre besparelser - således kan Elforbundet.dk være gratis for alle. Disse kan afmeldes via link i første mail.

SÅDAN FÅR DU NEMT BILLIG EL

  1. Udfyld formularen

  2. Du modtager snart en e-mail med vores fælles el-aftale

  3. Opsigelse af dit nuværende elselskab sker helt automatisk